Noen av våre metoder og teknikker.

19842149370_bb7a18ab6c_o.jpg

ETNOGRAFISKE DYPDYKK

Etnografi handler om å komme tett på folks hverdag og virkelighet. Vi møter dem hjemme, på jobb, på farten eller i butikk og henger med mens de utfører sine vanlige gjøremål. Gjennom å være der når det skjer forstår vi mer av helheten og kan fange inn både hva folk sier og hva de faktisk gjør. Ofte er det nettopp her vi finner de mest lovende mulighetene for nye produkter og tjenester.

 

MOBILetnografi 

Med mobiletnografi kommer vi tett på folks hverdag og virkelighet. Å dokumentere hverdagen og dele gjennom mobilen føles naturlig og enkelt for folk i nær sagt alle situasjoner. Vi skreddersyr oppgaver og opplegg som passer til formatet og fanger inn det du ønsker å forstå. 

 

MOODS VISUAL

Når vi søker etter det usagte og ubevisste må vi ofte legge ordene til side og slippe følelser og assosiasjoner til. Gjennom utvalgte intervjuteknikker med utgangspunkt i personlige bilder blir opplevelsen og utforskningen mer ærlig. Slik gir vi deltakerne et verktøy for å formidle det spesielle i deres opplevelse av det vi forsøker å forstå.

HAN_5206.JPG

Klassikval

Solide, velprøvde og fleksible. Det er gode grunner til at kvalitative teknikker som fokusgrupper og dybdeintervjuer har fått status som klassikere. Vi sørger for at de fortsetter å gi deg friske og nye opplevelser.  Gjennom tilnærming og teknikker skaper vi verdifulle møter med trygg atmosfære og høyt engasjement. 

 

OPPDAGELSESREISER

Har du noen gang kjent på behovet for å komme deg vekk fra skrivebordet og ut i den virkelige verden, for å se hva som foregår med egne øyne? Vi syr sammen opplegg som bringer hele team ut i felt for å være der det skjer og bli bedre kjent med de det gjelder. Etter en slik innsprøyting samles vi for å bearbeide inntrykk og foredle innsikten. Dette er vidundermedisin for både lagånd og innovasjonslyst!

 

KONSEPTLAB

Når du må ut av boksen for å finne nye konsepter inviterer vi til Konseptlab. Her samler vi markedsførere, produktansvarlige, formgivere og brukere. Sammen bygger og knar og strekker vi oss fra nyklekte ideer til fullvoksne konsepter i løpet av noen få dager.

5824520825_02b74ab43c_o.jpg

MOODSFILM

Film handler om å fange inn og formidle. Hos Moods elsker vi den muligheten film gir til å levendegjøre funnene vi har gjort. Du som kunde får oppleve hvordan en god researchfilm på bare få minutter kan gi deg favnen full av viktige aha-opplevelser. Fanget i øyeblikket. Formidlet så engasjerende og presist det lar seg gjøre, i et format som er som skapt for å deles med et helt team.

 

TALLSNUSER

Fordi jobben vår er å hjelpe deg til å forstå, leverer vi mer enn grafer og sifre når vi jobber med tall. Vi gir deg råd om hva som bør telles og hvilken metode som egner seg best. Vi analyserer og gir deg helheten som gjør at du forstår hva som ligger bak og kan bevege tallene. Det er slik vi liker det - begripelig og håndgripelig.

 

MERKEMAGI

Merkemagi er vårt eget verktøy for en systematisk og dynamisk utforskning av merkevarer. Vi jobber med å forstå hvordan merker beveger og beveges, og hvilken plass de har i folks erfaringer og hjerter. Da kan vi levere levende kart for veien videre og forberede deg på utfordringer som kan komme.

TEST-O-RAMA

Når nye ideer skal testes på forbruker ønsker vi å gi deg mer enn et ja eller nei. Med vår hybride teknikk Test-O-Rama når du ut til mange, samtidig som vi sørger for at du også får et hvorfor og en bredere forståelse av hva du kan endre eller justere før du går videre. Test-O-Rama passer både for konseptutvikling, nye produkter, reklame, kommunikasjon, casting, pakninger og smaksprøver.

 
9485735664_28cb68d34d_o.jpg

innsiktssurfer

Når vi ikke kan reise land og strand rundt for å møte folk samler vi dem på nettet i stedet. Vi bruker solide og intuitive plattformer der vanlige mennesker enkelt kan delta med sine meninger, opplevelser og innspill. Med gode moderatorer og spennende diskusjoner er avstandene mellom oss snart glemt. Resultatet blir metodisk robuste undersøkelser uten geografiske begrensninger.

 

IDÉVERKSTED

Vi har utviklet en portefølje av workshops som kan skreddersys til dine behov. Ta kontakt dersom du trenger hjelp til å innovere og imponere, skape, forandre, formidle eller forstå i team.